FITT

Ijsbad training

IJsbad Training

IJsbad sessie 25,-
15 minuten de tijd voor één of meerdere keren dippen van 3 tot 5 minuten inclusief
begeleiding & handdoek. Gratis koffie en/of thee.

5 x IJsbad sessie strippenkaart 100,- 
15 minuten de tijd voor één of meerdere keren dippen van 3 tot 5 minuten inclusief begeleiding & handdoek. Gratis koffie en/of thee.
*met meerdere personen
te gebruiken

Waarom IJsbad Training in Almelo?

1. Verbeter je Immuunsysteem: Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig blootstelling aan koud water je immuunsysteem een boost kan geven. Verhoog je weerstand tegen ziektes en voel je energieker dan ooit tevoren.

2. Beheer Stress en Angst: Het ijsbad is de ultieme stress-verlager. Leer hoe je je ademhaling en geest onder controle houdt, en ontdek een diepe staat van ontspanning die je dagelijkse stressniveaus zal verminderen.

3. Verhoog je Veerkracht: Door jezelf uit te dagen met ijsbadtraining, bouw je een ongekende fysieke en mentale veerkracht op. Leer hoe je obstakels in het leven kunt overwinnen en sterker uit elke uitdaging kunt komen.

4. Versterk je Wilskracht: Het ijsbad is een meester in het testen van je doorzettingsvermogen. Ontwikkel een onwrikbare wilskracht en de capaciteit om elk doel in je leven te bereiken.

Wat Kun je Verwachten?

Onze trainers begeleiden je door elke stap van het proces, van ademhalingstechnieken tot het daadwerkelijke ijsbad. 

Reserveer Je Plek Vandaag!

Ben je klaar om jezelf te overtreffen? Aarzel niet langer! Boek nu je plek voor onze IJsbad Training in Almelo en zet de eerste stap naar een sterker, gezonder en meer veerkrachtig leven.

Klaar om de kracht van het ijs te omarmen? Neem contact met ons op voor meer informatie en meld je aan voor deze ijskoude ervaring.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Bevestigen
× Hoe kan ik je helpen?