FITT

Functional Training

Wat is FITT Functional Training?

Functional Training

Wil jij graag je houding, conditie, kracht en uithoudingsvermogen verbeteren? Dan is Functional Training misschien iets voor jou! Bij FITT Functional Training Almelo geloven wij heilig in het principe van functioneel trainen. Het is een hele goede manier om fitter te worden, meer spieren te kweken en om af te vallen. Het is een geliefde trainingsmethode van beginnende sporters én professionele atleten. Wij bieden verschillende trainingsvormen aan. Voor ieder is er wat wils!

Wat is functional trainen?

Functional training is een trainingsvorm waarbij je oefeningen combineert die bewegingen in het dagelijks leven makkelijker maken. Al onze trainingen en begeleiding zijn gebaseerd op functioneel trainen. De oefeningen helpen je om de kwaliteit van jouw bewegingen te verbeteren én om blessures te voorkomen. Het gaat om oefeningen die lichaamsbewegingen nabootsen die je ook ziet in sport en dagelijkse activiteiten, zoals traplopen en tillen.

De voordelen van functional training:

Functional trainen heeft veel voordelen. Zo is deze trainingsmethode er vooral op gericht om jouw lichaam sterker, stabieler én gezonder te maken. Wij zetten alle voordelen voor jou op een rijtje
– Je traint meerdere spiergroepen tegelijk
– Meer flexibiliteit en beweeglijkheid
– Goed voor de conditie
– Goed voor het uithoudingsvermogen
– Minder kans op blessures
– Helpt bij het afvallen
– Verhoogde coördinatie

Over FITT
Afvallen? dat is zeker mogelijk bij FITT. Bij FITT Functional Training sport je altijd onder begeleiding.  Ben jij op zoek naar een personal trainer in de buurt van Almelo? Dan ben je bij FITT aan het juiste adres! Onder professionele begeleiding  daag jij je hele lichaam uit om jouw gewenste fysieke doelen te behalen!

AAanbod:
Functional Fitness richt zich dus op een total body workout. Je kunt kiezen uit verschillende trainingsvormen en coachingstrajecten, namelijk:
– Personal Training
– Duo Training
– Personal Small Group Training
– Bedrijfsfitness
– Online coaching & voedingsadvies

Wil jij kennismaken met functional trainen?
Neem dan contact met ons op voor een gratis intake en proefles! Wij bespreken dan graag met jou de mogelijkheden . De training wordt geheel afgestemd op jouw niveau en doel. 

× Hoe kan ik je helpen?