FITT

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Samen met je collega’s sporten en werken aan het teamgevoel? Bedrijfsfitness is een manier om fitter te worden  en tegelijkertijd te werken aan een hechtere band met je collega’s. 

Werknemers die sporten zijn fitter, productiever en verzuimen gemiddeld 7 dagen per arbeidsjaar minder. Daarnaast is bewezen dat fitte werknemers creatiever en productiever zijn en meer plezier in hun werk ervaren. Gezonde en fitte werknemers vormen de basis voor een gezond en vitaal bedrijf. 

Als ondernemer is het een financieel voordeel dat zakelijk sporten aftrekbaar is. Neem contact op met FITT Functional Trainen om je hierover te laten informeren. Hieronder nog een aantal wetenschappelijk bewezen voordelen van zakelijk sporten:

  • 79% van de werknemers geeft aan harder te werken door sporten. Samen sporten met collega’s bevordert ook nog eens het teamgevoel.
  • Door te sporten wordt er een hormoon aangemaakt dat het stresshormoon(cortisol) tegengaat. Hierdoor zal 76% beter omgaan met werkdruk
  • 60% van de sporters denkt tijdens het sporten aan het werk en komt juist op zulke momenten op de beste ideeën.
  • Op dagen dat we sporten blijkt dat 72% zijn tijd effectiever indeelt en meer werk verzet op deze dag.
  • 60% van de Nederlandse mannen en 44% van de Nederlandse vrouwen is te zwaar. Sporten helpt bij het afvallen, wat de gezondheid stimuleert en risico’s op welvaart-ziektes vermindert.

Door te werken aan de fysieke en mentale gezondheid van werknemers verbeter je de belastbaarheid op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Een investering in de fitheid van je werknemers is een investering in de fitheid van je bedrijf. Heb je interesse om personal training in te zetten in jouw bedrijf? Neem contact op met FITT Functional Training om de mogelijkheden te bespreken.

× Hoe kan ik je helpen?